HTV naprasno prekinuo emitiranje pogrešne epizode "Milijunaša"

GLEDATELJI kviza "Tko želi biti milijunaš" u četvrtak su doživjeli neugodno iznenađenje. Naime, kviz je iznenada prekinut najavama za filmove, da bi nakon toga bio pušten "Brisani prostor" Gorana Milića, bez ikakvog objašnjenja.

HTV se u petak medijima obratio priopćenjem, u kojem se tvrdi da je "Milijunaš" prekinut zbog "grube pogreške u procesu emitiranja". Priopćenje HTV-a prenosimo u cijelosti:

Grubom pogreškom u procesu emitiranja zamijenjena je kaseta s večerašnjom epizodom kviza "Tko želi biti Milijunaš" te smo stoga morali prekinuti emitiranje pogrešne epizode. Ravnateljstvo i programsko vodstvo HRT-a ispričava se gledateljima zbog te pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okviru svojih ovlasti Glavni ravnatelj pokrenuo je postupak ispitivanja disciplinske odgovornosti sudionika događaja i vrlo brzo će se poduzeti najoštrije mjere protiv djelatnika HRT-a koji su pogrešku uzrokovali.

Epizoda "Milijunaša" koju smo trebali prikazati večeras emitirat ćemo u redovitom terminu emisije u nedjelju, 24. listopada, zajedno s epizodom koja je na rasporedu te večeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara