I Denis Latin u nemilosti - pada li još jedna glava na Prisavlju?

PO HODNICIMA HRT-a u posljednje se vrijeme šuška da nije ugrožen samo status Aleksandra Stankovića, nego je u pitanju i položaj njegovog kolege Denisa Latina.

Kako stvari stoje, lako je moguće da se njegova emisija "Latinica" jednostavno ukloni iz jesenske sheme Hrvatske televizije, a tome u prilog uvelike ide i Latinovo neslaganje s glavnom i odgovornom urednicom Hloverkom Novak Srzić, čime su se već punili medijski napisi.

Ona se navodno već više puta vrlo otvoreno izjasnila o svojem dugogodišnjem radnom kolegi odnosno svoje nezadovoljstvo njime nije skrivala u kuloarskim čavrljanjima.

Latinu su neskloni, kako neslužbeno doznajemo, i neki članovi Programskog vijeća HRT-a, a takvo što se moglo u nekoliko navrata čuti za vrijeme predaha između rasprava, povedenih o točkama dnevnog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u stankama su članovi vijeća jedni drugima postavljali pitanje  da kako to mogu dopustiti daljnje Latinovo uređivanje i vođenje emisije ako je u njoj toliko puta do sada prekršio etička i profesionalna načela.

Nadalje, isto tako se nagađa da će, ukoliko do otkazivanja profesionalne suradnje dođe, ili jednostavnije rečeno, ukoliko mu čelnici s Prisavlja uruče otkaz, Latin svoju medijsku karijeru zamijeniti onom političkom. Prema pisanjima nekih medija, Latinu je ponuđeno članstvo u SDP-u, pa i ozbiljan politički angažman.

Hoće li prisavski upravljači presuditi Latinovoj televizijskoj "dugovječnosti" ostaje za vidjeti, ali ono što je neupitno jest da Novak Srzić sve ove navode uvijek spremno opovrgava.

Ig.M.
Foto: denis-latin.com
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara