Ivica Puljak narugao se Kolindinim demografskim mjerama

Ivica Puljak narugao se Kolindinim demografskim mjerama
Screenshot: YouTube/ Facebook

IVICA Puljak iz stranke Pametno osvrnuo se na Kolindine demografske mjere koje je ona predstavila danas nešto poslije 14 sati.

>> UŽIVO Kolinda predstavlja svoje demografske mjere: "Prijeti nam nestanak naroda i države"

Puljak je ironično naglasio kako je očekivao da će Kolinda kao glavni problem za demografsku katastrofu navesti stranku iz koje je potekla, dakle HDZ, kao i SDP.

"Predsjednica predstavlja demografsku politiku. Nadao sam se da će reći nešto u ovom stilu: "Dragi sugrađani, jedina efikasna demografska politika je da se ja, moji suradnici, cijeli HDZ, SDP i svi koji su sudjelovali u upropaštavanju ove zemlje zauvijek maknemo s političke scene. S obzirom da njih ne mogu maknuti, ali sebe mogu, danas dajem ostavku na mjesto predsjednice Republike Hrvatske. Jako mi je žao što sam lagala, varala, izmišljala i griješila, mišlju, rječju, djelom i propustom. Da se iskupim povući ću se u izolaciju i više za mene nećete čuti niti ćete me vidjeti u javnosti. Nadam se da će se radi toga barem netko odlučiti na ostanak u Hrvatskoj, a možda se netko i vrati. Jako mi je žao radi svega što sam radila do sada i pozivam i sve moje drugove iz HDZ-a i SDP-a da naprave isto kao i ja, da se zauvijek povuku iz javnosti"", napisao je Ivica Puljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara