Jeftiniji MAXadsl, u ponudi novi paketi

OD 1. VELJAČE T-Com je uslugu širokopojasnog pristupa Internetu obogatio s više novih paketa. Ovisno o korisničkim navikama, postojeći te novi korisnici MAXadsla mogu odabrati između dosadašnjeg paketa s mjesečnom naknadom u koju nije uključena potrošnja, tri nova paketa s mjesečnim naknadama u koje su uključene različite količine prometa, ili se odlučiti za paket bez ograničenja prometa. Odnedavno je MAXadsl usluga dostupna u 60 gradova Hrvatske, uz niže troškove instalacije i nabavke modema.

Umjesto dosadašnjeg paketa s tri moguće brzine pristupa, korisnici sada mogu odabrati između pet paketa. Dok se kod MAXadsl Start paketa potrošeni promet u cijelosti naplaćuje izvan mjesečne naknade, tri varijante MAXadsl Super paketa u svojoj mjesečnoj naknadi uključuju po 2, 5 ili 10 GB prometa. MAXadsl Flat paket, uz određenu mjesečnu naknadu, nema nikakvih ograničenja prometa.

Troškovi koje novi korisnici imaju prigodom odabira MAXadsl paketa, a koji uključuju instalaciju i nabavku modema, sniženi su u odnosu na pretpromotivno razdoblje te iznose 610 kn za korisnike koji se unaprijed odluče na jednogodišnje korištenje usluge, a 1037 kn za ostale korisnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzine prijenosa podataka, kao i do sada, iznose 384/64, 768/128 te 1536/192 kbit/s. Kod Super paketa za obračun potrošnje se, nakon potrošenog prometa uključenog u mjesečnu naknadu, koristi načelo fer korištenja na bazi količinskih paketa od 512 MB, tako da se svaki daljnji inkrement zaračunava tek kada je potrošeno više od polovice idućega.

Kod Start paketa, od načela obračuna fer korištenja izuzeta je naplata prvog inkrementa, koji se naplaćuje čim je zabilježen promet. Postojeći korisnici automatski postaju korisnici MAXadsl Start paketa. Svi korisnici imat će mogućnost jednom mjesečno, bez ikakve naknade, prijeći na drugi paket.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara