Kurir ide dalje: Sanaderov dečko je ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović

Tekst: R.R.
Screenshot: Kurir

"IVO SANADER u dugogodišnjoj je vezi s liječnikom Dujomirom Marasovićem iz Splita, koji je 2003. postavljen za ravnatelja Kliničko-bolničkog centra u Splitu", novo je "istraživanje" srpskog tabloida Kurir koji je svojedobno objavio i priču da je pobjegli premijer zaražen HIV virusom i da se zbog toga povukao iz politike. Štoviše, Kurir je zaključio i da je ovu opaku bolest zaradio družeći se s muškarcima mlađim od njega.

Vidjela ih medicinska sestra

Ljubavnu vezu s Marasovićem Sanader je, prema pisanju ovog tabloida, godinama skrivao, a sve je Kuriru otkrio anonimni čitatelj iz Švedske koji kaže da je logično da Sanader nije htio da se zna za njegove sklonosti jer u tom slučaju nikada ne bi postao ono što jest u Hrvatskoj. Naime, kako je rekao Hrvatska je "vrlo tradicionalna zemlja u kojoj ogromna većina ne gleda blagonaklono na homoseksualizam".

Štoviše, sugovornik iz Švedske, u tekstu pod naslovom "Ipak je gej!" kaže da je informaciju da je hrvatski premijer homoseksualac dobio iz prve ruke jer je njegova djevojka bila medicinska sestra u KBC u Splitu, gdje je Sanader svojevremeno postavio Marasovića za prvog čovjeka.

Marasoviću dosta Srba

"Osim što je radila u bolnici, ona je bila i osobna njegovateljica Marasovića, a rekla mi je da je bezbroj puta vidjela Sanadera i Marasovića zajedno! Tvrdim vam da su oni seksualni partneri!", rekao je anonimni sugovornik dodajući kako su Marasović i Sanader iz Splita te da se veza između njih dvojice razvila odavno.

"Žao mi je što sam prihvatio ovaj razgovor s vama! Vi ste bezobrazni što to uopće pitate! Kako vas nije sramota da me takve stvari uopće i pitate! Sve što iz Beograda dolazi nama je preko glave! Dosta nam je bilo vaših ratova i granata! Dosta je meni tenkova, granata i krvi po Vukovaru! Zapamtite dobro što sam vam rekao! Ajde, bok!", navodno glasi razgovor Marasovića s novinarem Kurira koji ga je upitao za komentar.

Zanimljivo je napomenuti kako je Kurir, namjerno ili ne, zaboravio naglasiti kako je Marasović novoinstalirani predsjednik HDZ-a u Splitu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara