Luka Bebić sa čelnicima BMW-a nije razgovarao o prodaji Sanaderove blindirane limuzine

Luka Bebić sa čelnicima BMW-a nije razgovarao o prodaji Sanaderove blindirane limuzine

LUKA BEBIĆ iz Njemačke se vratio s BMW-ovim oldtimerom (nažalost ne pravim, već samo maketom), ali najvažniji posao prilikom posjete Bavarskoj ipak nije obavio.

Kako smo jučer izvještavali, predsjednik Sabora bio je u prijateljskom posjetu Bavarskoj, a usput je navratio i do sjedišta uprave automobilskog giganta BMW-a. No, iako bi se lako moglo pomisliti drugačije, Bebić se prilikom posjete BMW-u nije pokušao "riješiti" Sanaderove luksuzne limuzine teške 4,1 milijuna kuna. S Bebićem je BMW-ovo sjedište posjetio i poznati hrvatski poduzetnik iz Münchena Franjo Tomić, glavni uvoznik BMW-a za Hrvatsku i Bosnu Hercegovinu, a ujedno i vlasnik tvrtke Tomic Group koja ugrađuje klimatizacijske sustave u BMW-ova vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navodno Bebić, Tomić and Co. nisu ni jednu riječ prozborili o tome kako su u jeku pregovora sa sindikatima i u vremenima kada se pozivalo narod i gospodarstvenike da se odreknu luksuza pod parolom "Stegnimo remen", dogovorili kupnju blindiranog automobila, kojeg se danas ne mogu riješiti jer se nitko nije našao za kupnju tako skupocjenog automobila. Potvrdila je to danas i Željka Antunović, koja je zajedno s Bebićem bila u Njemačkoj. Antunović kaže kako je predsjednik Sabora samo pogledao izložbu u sjedištu BMW-a, te se susreo s članovima uprave te firme, ali o prodaju Sanaderovog limenog ljubimca se nije razgovaralo. Jedina tema razgovora je bila, tvrdi Antunović, globalna financijska kriza.

P.V.
Foto: Damjan Tadić / CROPIX

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara