Mještani Blata nakon smrti curice prozivaju stručnjake: "Spalite svoje diplome!"

Mještani Blata nakon smrti curice prozivaju stručnjake: "Spalite svoje diplome!"
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U ZAGREBU se sinoć oko 21 sat dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo dijete.

Kako je kratko priopćila policija, nesreća se dogodila nešto iza 21 sat na Karlovačkoj cesti. "U naletu automobila poginulo je dijete", javili su iz policije.

Prema neslužbenim informacijama, poginula je djevojčica u dobi od sedam godina. Na nju je, dok je prelazila cestu preko pješačkog prijelaza, naletio osobni automobil marke BMW krapinskih registracijskih oznaka.

Stanovnici Blata ogorčeni, prozivaju stručnjake

Stanovnici Blata potreseni su ovom tragedijom. Na Facebooku prozivaju prometne stručnjake jer su maknuli ležeće policajce s ceste. Krive ih za tragediju.

"Dragi vijećnici VMO Blato, danas je ugašen život jednog malog anđela na našoj Karlovačkoj cesti na kojoj su 'veliki prometni stručnjaci' odlučili kako treba osigurati promet na istoj. E, pa mislim da bi te stručnjake trebalo opet pozvati i reći im da svoje diplome zapale jer našoj prometnoj situaciji nisu pomogli, nego su zaslužni za tragediju koja se danas dogodila.

Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi došlo. No prometni stručnjaci su rekli da 'uspornici doprinose smirivanju prometa, ali isto tako štetno djeluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata uslijed velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih'", napisala je jedna stanovnica Blata, a s njom su se složili mnogi.

"Svi iz Blata na noge...svatko kod svoga pješačkog prijelaza zaustaviti promet...sve dok se ne stave ležeći ispred i iza svake zebre!!!!!..... Voze ko manijaci ...Ni jedna zebra nije stavljena na pregledno mjesto!!!!!!" napisala je druga stanovnica.

"Strašno, eto dragi 'stručnjaci', zbog vaših procjena izgubljen je jedan mladi život", piše još jedan stanovnik.

"Nedavno je jedan pijanac skoro pokupio mene s djetetom u kolicima isto na zebri stanici Karlovačkoj 157. Vozio je tako brzo da je jedva zakočio auto. Tak da stvarno tu se voze kao neki luđaci", piše stanovnica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara