Mladež HDZ-a: Kolobarić spletkari i žedan je medijske pažnje

Mladež HDZ-a: Kolobarić spletkari i žedan je medijske pažnje

OSJEČKA Mladež HDZ-a oglasila se priopćenjem u kojem odbacuje optužbe predsjednika HVIDRA-e Miljenka Kolobarića, i njega optužuje za spletkarenje u promašenoj političkoj utakmici. Predsjednik Mladeži, Milan Opačak i dalje se na javlja na telefon, a u njegovoj stranci ne znaju zašto.

"Navedene navode i kaznenu prijavu zbog uništavanja njihovih plakata, a podnesenom protiv trojice čelnika Mladeži HDZ-a smatramo najobičnijim spletkarenjem i primitivnim pokušajem uvlačenja HDZ-a u promašenu političku utakmicu", piše u priopćenju koje potpisuju prijavljeni predsjednici Mladeži, Županijskog odbora Mate Jurčević, dopredsjednik Gradskog odbora Marijan Džanko i za novinare nedostupni predsjednik Osječke mladeži HDZ-a, Milan Opačak.

Šef HVIDRA-e željan pažnje i pohvala političkih mentora iz HDSSB-a

"Gospodin Kolobarić na potrošenim političkim temama, očito pod svaku cijenu, žedan medijske pažnje i pohvala političkih mentora iz HDSSB-a želi skandalima privući pažnju na sebe i nekolicinu svojih istomišljenika", objašnjava Mladež HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju kako smatraju da bi se predsjednik HVIDRA-e trebao baviti istinskim problemima hrvatskih branitelja i njihovih obitelji, a ne biti instrument jedne promašene političke opcije. U priopćenju ponavljaju kako osuđuju uništavanje plakata, i kako to smatraju "neprimjerenim načinom političke komunikacije".

Ne zna se gdje je Opačak, iako je potpisao priopćenje

Kako su našu redakciju o stizanju priopćenja obavijestili putem telefona, upitali smo dostupnog člana Mladeži je li u njihovim prostorijama trenutno predsjednik Opačak i zašto se ne javlja na mobitel cijelo popodne. "Nije tu i zbilja ne znam zašto se ne javlja", kazao nam je mladi HDZ-ovac. Kada smo ga upitali stoji li u priopćenju možda gdje su trojica HDZ-ovaca proveli večer 19. kolovoza i raspolažu li puškama za paintball, kojima su plakati gađani bijelom bojom, odgovorio nam je "sve je u priopćenju", iako odgovora na ta pitanja nema.

A.B.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara