Na terenu 235 ekipa, Bandić umiruje građane: Snijeg nam nije problem, ovo je za nas ubod komarca

Na terenu 235 ekipa, Bandić umiruje građane: Snijeg nam nije problem, ovo je za nas ubod komarca

Foto: Hina

U ZAGREBU je 235 ekipa na terenu, snijeg se čisti i problema nema, rekao je tijekom sinoćnjeg obilaska glasnogovornik Zimske službe Zagrebačkih cesta Vlado Suša.

"Mi smo dužni u roku od 5 do 8 sati očistiti snijeg u nizinskom dijelu nakon prestanka oborina, a 24 sata nakon prestanka oborina u brdskim dijelovima. Mi ćemo taj zadatak ispuniti, ovo za nas nije problem, sjećam se kada je palo 80 cm snijega i mi smo ga očistili, ovo je za nas igračka", rekao je Suša. Gradonačelnik Milan Bandić bio je slikovit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ubod komarca, ovo je malo treninga, mi ćemo to riješiti, nema problema, mi imamo uhodane ekipe", poručio je Bandić i pozvao sugrađane da očiste snijeg ispred svojih vrata, a one koji to ne učine komunalne službe neće kažnjavati.

"Prije svega neka to učine zbog sebe. Više vrijedi jedan nokat ili 2 cm kože koji će ogrebat ako padnu ili ne daj Bože nešto strgaju, nego bilo koja kazna. Pozivam ih da to dragovoljno naprave, bez sankcija", rekao je Bandić.

Za građane je otvoren dežurni telefon Zimske službe i mogu zvati na brojeve 64 22 227 i 64 22 228. 072 500 400 je telefon Zagrebačkog holdinga na koji se također mogu dobiti inoformacije. Iz ZET-a poručuju da, unatoč zimskim uvjetima u gradu, tramvajski promet teče redovito. Sporije se vozi prema Velikoj Gorici pa autobusi linije 268 odstupaju od reda vožnje.

Privremeno su, tijekom čišćenja kolnika i djelovanja ekipa Zimske službe, skraćene autobusne linije: 163 (Savski most - Gornji Trpuci - Donji Trpuci) do Starog okretišta 130 (Črnomerec - Borčec) do Zelene magistrale 303 (Velika Gorica - Kozjača) do Šiljakovine obustavljene linije: 140 (Mihaljevac - Tomislavov dom).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara