Nakon višednevne potrage, u selu Gornje Voštane pronađen leš splitskog hodočasnika

Nakon višednevne potrage, u selu Gornje Voštane pronađen leš splitskog hodočasnika

TIJELO 25-godišnjeg hodočasnika Tonćija Lukača iz Splita koji je nestao prije 13 dana, pronađeno je oko 13 sati u bunaru u selu Gornje Voštane, iznad Trilja.

Sinjska je policija obavila očevid, no uzrok smrti mladog hodočasnika, koji je nestao tijekom hodočašća iz sela Liskovača u Bosni i Hercegovini u crkvu čudotvorne Gospe Sinjske u Sinju, još uvijek je javnosti nepoznat.

Lukač je zajedno s obitelji na put krenuo u ponedjeljak, 6. kolovoza. Tijekom hodočašća, prema iskazima svjedoka, u jednom se trenutku izdvojio iz kolone i više se nije pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni 25-godišnjak, netom diplomirani pravnik, pronađen je utopljen u bunaru. Još uvijek nema službenih očitovanja o tome radi li se o samoubojstvu ili je nešto drugo posrijedi.

Gotovo 200 ljudi, među kojima su bili djelatnici sinjske i bosanske policije, Gorske službe spašavanja iz Splita, članovi lovačkih društava iz okolnih naselja, članovi Planinarskog društva iz Sinja, sinjski vatrogasci, službenici Interventne policije, mještani Sinja, rodbina i prijatelji, proteklih je dana tragalo za nesretnim Lukačem.

Foto: Cropress.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara