Nova pucnjava u Zagrebu: "Vidio sam bradatog kako skače u Audi i bježi"

Nova pucnjava u Zagrebu: "Vidio sam bradatog kako skače u Audi i bježi"
Foto: Marko Prpić/Pixsell, Index

SINOĆ je u Zagrebu došlo do nove pucnjave, u blizini zagrebačkog Autobusnog kolodvora. Policija je dojavu o pucnjavi zaprimila oko 20:40 sati. Policija je za Index potvrdila da se pucalo blizu prometnog križanja Držićeve i Vukovarske. 

"Oko 20:40 smo primili dojavu da je došlo do pucnjave na križanju Držićeve ulice i Ulice grada Gospića. Jedna osoba je samoinicijativno zatražila pomoć u traumatološkoj bolnici, a nekoliko je osoba u policijskoj postaji", rekao je Drago Barišić, načelnik VIII. policijske postaje koji je na terenu dao izjavu novinarima u 23 sata. Ranije se govorilo o više osoba u bolnici.

Očevid je trajao nekoliko sati, a osim na cesti policajci su tražili tragove i po tramvajskim tračnicama. Vukovarska ulica cijelo je vrijeme bila zatvorena od križanja s Budimanijevom ulicom do križanja Držićeve i Vukovarske. Promet u smjeru zapada je bio potpuno zatvoren.

Kako neslužbeno doznajemo, do obračuna je došlo kada su iz automobila pred križanjem Držićeve i Vukovarske počeli pucati.

"Vidio sam bradatog kako skače u Audi"

Na licu mjesta našao se Domagoj Zovak, jedan od urednika satirične emisije ''Prime Time''.

"Znači bio sam jedan auto ispred ovoga. Čujem pucnjeve iza sebe. U retrovizoru vidim ljude kako se sagibaju u autu iza mene. U desnom retrovizoru vidim debila bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježi kroz zeleno dalje niz Vukovarsku. Bile su neke strane registracije na PH.

Nek' netko prenese policiji, ja moram radit Prime Time. Sorry", napisao je Zovak na svom Facebooku.

Jedan čitatelj javio se Indexu i kazao kako se moglo čuti pet pucnjeva. I on također spominje Audi koji je potom odjurio prema Lisinskom.

Druga pucnjava u desetak dana

Podsjetimo, ovo je druga pucnjava u Zagrebu u samo desetak dana. Prošlu srijedu na zagrebačkom Vukomercu, neposredno pored osnovne škole, sukobile su se dvije romske obitelji.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara