Novi letovi za Hrvatsku: FlyDubai dolazi u Dubrovnik, LOT u Rijeku

Novi letovi za Hrvatsku: FlyDubai dolazi u Dubrovnik, LOT u Rijeku
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell, FlyDubai

FLYDUBAI je najavio povratak na svoju sezonsku liniju između Dubrovnika i Dubaija, a LOT je u svojoj velikoj ekspanziji potvrdio uvođenje linije Rijeka - Varšava, javlja portal Croatian Aviation.

FlyDubai, niskobudžetna kompanija Emiratesa, potvrdila je povratak na svoju sezonsku liniju između Dubrovnika i Dubaija. Kompanija planira uvesti liniju od sredine srpnja.

Od četvrtka, 16. srpnja, FlyDubai će prometovati na liniji Dubai - Dubrovnik - Dubai dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje, zrakoplovom tipa B737-800. S obzirom na to da trenutno ne postoji direktna veza Zračne luke Dubrovnik s ni jednom od ranije planiranih kompanija za ovu sezonu kojom bi turisti iz Azije u većoj mjeri mogli doći u Hrvatsku (Qatar, Turkish), početak prometovanja na liniji za Dubai svakako je dobra i bitna vijest.

13 novih letova LOT-a prema Hrvatskoj

LOT je najavio promjene vezane uz svoj red letenja prema Hrvatskoj, osim pokretanja linija iz Varšave prema Zadru, Splitu i Dubrovniku, kompanija će uvesti čak 13 potpuno novih linija prema hrvatskim gradovima. Posljednja najava je uvođenje linije Varšava - Rijeka.

Radi se o potpuno novoj liniji LOT-a iz Varšave prema Hrvatskoj, a Rijeka će s glavnim gradom Poljske biti povezana jednom tjedno, svake nedjelje, počevši od 5. srpnja. Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa E195 kapaciteta 112 putnika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara