Objavljeno što će biti s policajcima koji su se potukli na cajkama

Objavljeno što će biti s policajcima koji su se potukli na cajkama
Screenshot: YouTube/Bjelovar Live

PREMA saznanjima bjelovarsko-bilogorske policije, u subotnjoj tučnjavi u bjelovarskom noćnom klubu na koncertu turbo folk pjevača Mitra Milića sudjelovala su dva do tri pripadnika interventne policije koji su bili u civilu i izvan dužnosti, a protiv njih će se pokrenuti disciplinski postupak.

>> Masovna tučnjava na koncertu srpskog pjevača u Bjelovaru, tukli se i policajci

Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku zbog toga što je potrebno ispitati više sudionika, ali i svjedoka toga događaja. Čim se istraživanje završi, a to se očekuje početkom idućeg tjedna, javnost će biti obaviještena o rezultatima.

Protiv policajaca koji su sudjelovali u tučnjavi bit će proveden disciplinski postupak, a načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Veseljko Ravenščak odlučit će hoće li biti potrebne disciplinske mjere, čulo se na današnjoj tiskovnoj konferenciji u bjelovarskoj policiji sazvanoj zbog velikog interesa javnosti za subotnji incident na koncertu u noćnom klubu kada su u masovnoj tučnjavi na koncertu dvije osobe zadobile lakše ozljede.

"Intervenirale su sve raspoložive ophodnje"

Na upit je li tučnjavu u noćnom klubu okončao dolazak interventne policije, glasnogovornik Dražen Medved odgovorio je da su u objekt pristigle sve raspoložive ophodnje.

"Intervenirale su sve raspoložive ophodnje jer smo dobili dojavu da je riječ o remećenju javnog reda i mira u većem obimu. Naša je praksa da su takvim situacijama šaljemo sve raspoložive ophodnje, dakle i interventnu i temeljnu i prometnu. Na taj način kvalitetno možemo odraditi posao, a i dolazi do smirivanja strasti, a i djeluje preventivno da se smire strasti", pojasnio je glasnogovornik Medved.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara