Osijek: Predstavljena kandidacijska lista LS-a

POTPREDSJEDNIK Liberalne stranke (LS) i nositelj stranačke liste na prijevremenim izborima za osječkobaranjsku Županijsku skupštinu, raspisanima za 18. siječnja, Zlatko Kramarić izjavio je danas u Osijeku kako LS očekuje solidan rezultat, između 10 i 12 posto glasova, te da u stranci smatraju da do prijevremenih izbora nije trebalo doći.

Na predstavljanju stranačke liste Kramarić je rekao da LS na izbore izlazi samostalno, smatrajući da na nedavnim parlamentarnim izborima, na kojima je nastupio u koaliciji s Librom i SDP-om, "dobar dio građana nije prepoznao liberalnu opciju na toj listi".

Dodao je da će se o mogućim poslijeizbornim koalicijama raspravljati nakon izbora, da se neće razgovarati "s onima koji su bahati, nesposobni i imaju selektivno pamćenje, a svi ostali su potencijalni koalicijski partneri".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je napomenuo kako LS želi da se što prije formira nova županijska vlast i nastave započeti projekti te kako smatra da se 5,5 milijuna kuna, koliko će stajati prijevremeni izbori, moglo utrošiti i na drugi način.

Ocijenio je opasnom tezu da, nakon promjene vlasti na državnoj razini, treba doći do iste promjene vlasti na lokalnim razinama, kazavši kako "ne bi bilo dobro da se vraćamo na procese od prije devedesetih godina".

Kandidati s liste Željko Lazanin, Tibor Svoboda i Tibor Santo rekli su da će se stranka zauzimati za obnovu prometne infrastrukture te rješavanje teškog stanja u poljoprivrednom kombinatu "Belje".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara