Osnovan izborni stožer HNS-a za tri županije

HRVATSKA narodna stranka (HNS) sudjelovat će na parlamentarnim izborima samostalno ili u koaliciji samo s regionalnim strankama PGS-om, SBHS-om, IDS-om, a nada se da će osvojiti 15 posto glasova, izjavio je glavni tajnik HNSa Srećko Ferenčak na večerašnjoj konferenciji za novinare u Križevcima.

Konferencija je održana nakon radnog sastanka Izbornog stožera 2. izborne jedinice za Koprivničko-križevačku, Bjelovarsko-bilogorsku, dio Zagrebačke županije i istočni dio grada Zagreba.

Predsjednikom stožera te izborne jedinice imenovan je prof. Davor Balić, predsjednik koprivničko-križevačke Županijske organizacije HNS-a i pročelnik za društvene djelatnosti Križevaca.

Novinarima su predstavljeni glavni projekti HNS-a koji bi trebali poboljšati gospodarski razvitak Hrvatske, posebice visokog školstva, znanosti, pravosuđa i javne uprave, te omogućiti da se postignu uvjeti i društveni standard na razini Europske unije.

"Mi imamo i stručne ljude koji mogu odmah nakon preuzimanja vlasti provoditi predložene projekte kako se ne bi ponovilo ono što se dogodilo sadašnjoj koaliciji", rekao je Ferenčak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako vjeruje da će na idućim parlamentarnim izborima pobijediti sadašnja politika koalicije na vlasti.

Na konferenciji je govorila i potpredsjednica HNS-a Alenka Kočiša Čičin-Šain, koja je pohvalila prijedlog križevačkoga gradonačelnika Branka Hrge da se Zagrepčanima ponude stanovi društveno poticane stanogradnje koji će se graditi u Križevcima.

(Hina) on sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara