Ovo je sestra ubijene Jasmine

Ovo je sestra ubijene Jasmine
Foto: Pixsell/Vjeran Zganec Rogulja

SMILJANA SRNEC privedena je na ispitivanje u varaždinski DORH.

Smiljana Srnec na ispitivanju u odvjetništvu

Slučaj kakav se ne pamti u Hrvatskoj

Podsjetimo, Hrvatsku je proteklog vikenda potresla vijest o lešu koji je 19 godina bio u škrinji u međimurskom selu Palovec. Utvrđeno je kako se radi o nestaloj Jasmini Dominić, kojoj se svaki trag izgubio 2000. godine kad je imala 23 godine.

Pronalazak tijela Jasmine Dominić, 19 godina nakon nestanka, u škrinji obiteljske kuće u međimurskom mjestu Palovcu, slučaj je kakav se ne pamti u Hrvatskoj. 

Obdukcijom je utvrđeno da tijelo definitivno pripada Jasmini Dominić čiji je nestanak službeno prijavljen 16. kolovoza 2005. godine, no nestala je pet godina ranije. 

Puknula joj lubanja

Za ubojstvo se sumnjiči Jasminina sestra Smiljana Srnec. Prema još uvijek neslužbenom nalazu obdukcije, uzrok smrti nesretne žene je puknuće lubanje, a zadana su joj najmanje dva udarca u glavu tupim predmetom. 

Tijelo je pronađeno u zamrzivaču pod stepenicama u kući u kojoj je živjela šesteročlana obitelj, od kojih je dvoje maloljetnika. Bilo je skvrčeno, s glavom stisnutom u koljenima te prekriveno smrznutom hranom. Tijelo je u zamrzivaču navodno bilo prekriveno crnom vrećom za smeće te potom plahtom i još jednom vrećom za smeće, a na glavi je bila sasušena krv.

Uskoro više informacija...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara