Petrov o uhićenju Duhačeka: Moramo poštivati zakon, sudac nek odredi tko je kriv

Petrov o uhićenju Duhačeka: Moramo poštivati zakon, sudac nek odredi tko je kriv
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

PREDSJEDNIK Mosta Božo Petrov gostovao je u N1 Studiju i komentirao predsjedničku kampanju i Mostovu podršku Miroslavu Škori, ali i jučerašnje uhićenje Indexovog novinara Gordana Duhačeka.

Nahvalio Škoru

Upitan da komentira današnje izjave Zorana Milanovića o aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović te da objasni zašto je Most odlučio podržati Miroslava Škoru, Božo Petrov je rekao kako Milanovića neće komentirati.

"Što se tiče Mosta, lijepo je imati svog stranačkog kolegu kao predsjedničkog kandidata, ali moramo biti realni. Realnost je danas da 20 posto javnosti pozitivno percipira gospodina Škoru. I ne zaboravimo kako je Most 2015. pokazao kako funkcionira duopol dviju političkih stranaka u Hrvatskoj."

Istaknuo je kako se Miroslav Škoro i Most slažu po programskim odrednicama i kako smatraju kako Škoro, "s obzirom na potporu koju ima, ima mogućnost ugroziti duopol dviju političkih stranaka. Mi ne gledamo svoj uski stranački interes, nama je Hrvatska ispred svega."

Komentirao uhićenje Indexovog novinara

Na pitanje kako komentira jučerašnje uhićenje Indexovog novinara Gordana Duhačeka, Petrov je rekao kako "svi moramo biti jednaki pred zakonom i svi moramo poštovati zakon. A sudac neka odluči tko je kriv, ako je kriv i zbog čega je kriv."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara