Policija naoružana kalašnjikovima deložirala obitelj s maloljetnom djecom u Preradovićevoj

Policija naoružana kalašnjikovima deložirala obitelj s maloljetnom djecom u Preradovićevoj

Foto: Facebook/Živi zid

ŽIVI ZID danas je na Facebooku javnost obavijestio o još jednoj deložaciji. Ovaj put radi se o obitelji Kožul iz Preradovićeve ulice u Zagrebu. Policija se na deložaciji pojavila s automatskim puškama.

"Policija razgledava ulazna vrata od obitelji Kožul s dvoje maloljetne djece. Deložacija je zakazana u 10 sati, vani je -6", objavljeno je na stranici Živog zida prije 45 minuta.

Živi zid i njihov predsjednik Ivan Sinčić izvijestili su kako se policija koja prisustvuje deložaciji naoružala kalašnjikovima. Nakon što su ušli u stan, gospodin Kožul je zamolio aktiviste Živog zida da napuste stan.

Policija je ušla u stan s kalašnjikovima. Naše kolege su izašle iz stana nakon šo je tako odlučio gospodin Kožul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posted by Živi zid on Thursday, January 21, 2016

"U svoje 44 deložacije nisam vidio automatske puške. Zadnje sam od ove države očekivao da na vlastiti, uništeni narod, branitelja, ide sa kalašnjikovima...", napisao je Ivan Sinčić na Facebooku uz fotografiju policajca s automatskom puškom.

Ulazak policije naoružane dugim cijevima u dom obitelji Kožul.

Posted by Živi zid on Thursday, January 21, 2016

"Stan u kojem je do danas živjela obitelj Kožul stavljen je na dražbu i prodan zbog kredita Hypo banke. Na nama je da upozorimo građane na ono što ih čeka u skoroj budućnosti, na njima je da svaki za sebe donesu odluku hoće li stati na našu stranu ili stranu banaka koje nas jednog po jednog izbacuju na ulicu", objavio je Živi zid.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara