"POLICAJAC JE IZUČIO BIT DEBIL" Zbog komentara na Facebooku priveden još jedan mladić

"POLICAJAC JE IZUČIO BIT DEBIL" Zbog komentara na Facebooku priveden još jedan mladić

Foto: Čitateljica Indexa

PREMA informacijama kojima raspolaže Index, našička policija je jutros, na njegov rođendan, privela 22-godišnjeg Domagoja Mezaka zbog vrijeđanja policijskih službenika na Facebooku.Komentirao policijsko obrazovanje?


Kako nam je objasnila njegova djevojka, privedeni Domagoj Mezak je na Facebooku komentirao policijsko obrazovanje.

"Da, danas mu je rođendan. Probudili su nas jutros, pitali ga može li izaći. Izašli smo vani, a dopis policiji došao je iz Zagreba. Valjda su mislili da je bio na nekoj deložaciji. Nije, mi smo iz Našica, nismo bili u Zagrebu tko zna koliko. Gospodin Pernar je objavio fotografiju nekog policajca. Na to je netko komentirao kako su oni jako pametni, a moj dečko se nadovezao i napisao kako policajci nisu završili nikakve visoke škole. Nadam se da će mi dati da fotografiram zapis", rekla nam je mladićeva djevojka.

"Sad su ga odveli na ispitivanje. Dok smo se spremali, čuli smo da su policajci pričali s njegovim roditeljima i čuli smo kako su blatili gospodina Pernara, govoreći kako je djetinjast", rekla nam je djevojka.

U posjedu smo izvještaja policijskog postupanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Komentar za privođenje?

Pronašli smo fotografiju policajca objavljenu na Pernarovom profilu te izvukli sporni komentar zbog kojeg je mladić priveden.Index je kontaktirao i našičku policiju, na što nam je policajac rekao kako nam ne smije ništa reći. Kontaktirali smo zatim i glasnogovornika PU osječko-baranjske. Do trenutka objave ovog članka nismo dobili odgovor.

Javio se i Pernar

Oglasio se i saborski zastupnik Ivan Pernar.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara