Povratak razmetnog sina; Blažičko opet na HTV-u?

NEKADAŠNJI direktor Nove TV Ivan Blažičko prošlog je petka bio na razgovoru kod glavnog ravnatelja HTV-a Mirka Galića. Informaciju o razgovoru potvrdio je i sam Blažičko, ali nije želio reći ništa konkretno o njegovom sadržaju, javlja Večernji list.

Podsjetimo, Blažičko je nakon kupnje Nove TV od strane europska medijska kuća Central European Media Enterprises i dolaska novog generalnog direktora Branka Čakarmiša napustio tu televizijsku kuću.

O razlozima rastanka s Novom TV Blažičko nije želio ništa reći, dodavši samo kako je "slobodni novinar na tržištu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Večernji" piše kako je Drenislav Žekić krajem rujna u ime RTL Televizije kazao da se Blažičko u kolovozu javio RTL-u te izrazio želju za suradnjom. No, čini se Blažičko i RTL Televizija nisu ništa dogovorili, pa se Blažičko vratio starom poslodavcu HTV-u.

"Točno je, bio sam kod Mirka Galića, ali ne znam što će od svega toga biti."  - šturo je komentirao Blažičko, koji nije želio odgovoriti na pitanje tko je koga pozvao na razgovor.

Uzme li se u obzir intenzitet kojom se HTV, RTL i Nova TV bore za novinarska imena, logična pretpostavka jest da će HTV ipak doći do dogovora s Blažičkom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara