Pronađena ključna svjedokinja u slučaju Britt Lapthorne

Pronađena ključna svjedokinja u slučaju Britt Lapthorne

INTERPOL je napokon došao do ključne svjedokinje u slučaju smrti australske državljanke Britt Lapthorne i to gotovo mjesec dana nakon što je nestala. Naime, policija je našla ženu kojoj ne navodi identitet već samo naziva Ellen, koja je navodno u Londonu, a smatra se da je ona posljednja vidjelu živu Britt Lapthorne, javljaju australski mediji.

Krenuli smo pješke prema hostelu

S ključnom svjedokinjom u slučaju Britt Lapthorne razgovarao je detektiv Scotland Yarda u Londonu, a prethodno je kontaktirao ministarstvo vanjskih poslova Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interpol za sada daje vrlo malo podataka o identitetu a jedino je navedeno kako je riječ o 26-godišnjoj djevojci, koja je bila u hostelu te da je riječ o socijalnoj radnici. U razgovoru Ellen je rekla kako je tu noć vidjela Britt, te se vrlo dobro sjeća kako je pila i plesala u noćnom klubu Fuego.

"Vrlo dugo smo ispijale alkohol, a činilo se kako je Britt itekako dobro raspoložena", kazala je Ellen policiji dodajući kako se Britt nije ponašala neuobičajeno niti drsko. Ellen navodi kako je s društvom krenula pješke iz noćnog kluba prema hostelu oko 3.30 sati ujutro, no kako kaže, Britt tada nije bila s njima. Također, rekla je kako je noć bila vrlo jasna, te da su ulice bile prilično puste.

I.Ć.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara