Propala stranka Damira Kajina

Propala stranka Damira Kajina
Foto: FaH

TRGOVAČKI sud u Pazinu objavio je oglas kojim se pozivaju vjerovnici Istarskih demokrata - Democratici Istriani, stranke na čijem je čelu bio Damir Kajin, da u roku 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka stranke kojoj je utvrđen dug od oko 7500 kuna.

Istim oglasom pozivaju se predstavnici Istarskih demokrata da u roku od petnaest dana dostave popis imovina i obaveza te stranke, a ako se vjerovnici i zastupnici ne odazovu u zakonski propisanim rokovima, sud će smatrati da je taj dužnik nesposoban za plaćanje te će po službenoj dužnosti donijeti rješenje o otvaranju i zaključenju skraćenog stečajnog postupka.

Istarski demokrati - Democratici Istriani (ID - DI) je stranka sa sjedištem u Pazinu osnovana na skupštini u svibnju 2014., a u registar političkih stranaka upisana u lipnju te godine. Kao predsjednik te stranke u registru političkih stranka još se i sada navodi bivši saborski zastupnik i sadašnji nezavisni gradski vijećnik u Buzetu Damir Kajin, iako je podnio ostavku još u srpnju 2016, a kao generalni tajnik naveden je Branko Ružić.

Kako se isticalo u medijima, Kajin je podnio ostavku u Istarskim demokratima nakon razilaženja s Ružićem oko raspuštanja porečkog ogranka te oko izlaska te stranke na parlamentarne izbore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara