Rijeka: Kandidati koalicije HB-HIP-a dijelili građanima hranu i piće

KOALICIJA HB-HIP-a održala je danas na Korzu u Rijeci središnji predizborni skup za 8. izbornu jedinicu na kojem su kandidati sa zajedničke liste za tu izbornu jedinicu građanima dijelili hranu i pića.

Prvi na listi Branko Lukšić (HIP) u izjavi za novinare je istaknuo da se predizborna kampanja te koalicije temelji na susretima i razgovorima s građanima kako bi se moglo prenijeti javnosti ono što muči ljude. Lukšić je ustvrdio da je Hrvatska u "predargentinskom stanju", a da koalicija HB-HIP-a može donijeti promjene.

Temelj je našega programa, rekao je Lukšić, pitanje socijale jer smatraju da je obitelj pokretač svega u zemlji. Izrazio je očekivanja da će ta lista prijeći izborni prag i osvojiti 12 do 18 mjesta u Hrvatskom saboru.

Ninoslav Mogorović (HB), drugi na listi, rekao je da se ta koalicija protivi ulasku Hrvatske u NATO jer da nema razloga zbog kojeg bi ušla, a da ih ima mnogo protiv. Također se protivi, kako je rekao, "preuranjenu ulasku" Hrvatske u europske integracije, ustvrdviši da zemlja prije toga treba gospodarski ojačati. Kazao je kako je stajalište te koalicije da Ante Gotovina treba biti slobodan građanin.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara