V. Vozni s liste HIP- HB-a: Ne morate glasati za našu listu!

VLAIDIMIR Vozni, jedanaesti s liste HIP-a i HB-a u 7. izbornoj jedinici, poručio je danas s tiskovne konferencije u Karlovcu glasačima da ne moraju glasati za tu listu jer se njegovo ime na listi našlo, a da ga se nije konzultiralo, te je o tome doznao s teleteksta pa je nezadovoljan time podnio ostavku na dužnost i članstvo u HIP-u.

Vozni, predsjednik gradske podružnice HIP-a kaže da je njegovo ime, kao utemljitelja HIP-a u Karlovcu i branitelja, iskorišteno i stavljeno bez njegova znanja na listu. Vladimir Vozni i predsjednica Podružnice HIP-a Karlovačke županije i članica Malog vijeća HIP-a Jadranka Delić na konferenciji su rekli da je lista HIP-HB sastavljena uz kršenje Statuta stranke jer, po njima, nije ispoštovan prijedlog o dvojici kandidata iz Karlovačke županije (Stjepka Mušure i Dinka Belobrajdića), već su oni bez znanja najužeg vodstva stranke u Karlovcu zamijenjeni imenima Vladimira Voznog (11) i Ruže Rajčević (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za treću na listi Ružu Rajčević tvrde još i da je djelatna časnica Hrvatske vojske te da je time prekršen Zakon o Oružanim snagama oji časnicima brani kandidaturu .

Zbog svega toga Vozni i Jadranka Delić podnijeli su 6. studenoga ostavke na dužnosti i članstvo u stranci.

Jadranka Delić ne nalazi se na listi HIP-a i HB-a.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara