Siemens predstavio telefone nove generacije – Gigasete

Siemens predstavio telefone nove generacije – Gigasete

UZ POZNATU Siemens kvalitetu i atraktivan dizajn, današnji Gigaseti posjeduju niz korisnih funkcija koje se lako mogu nadograđivati (neki Gigaseti imaju mogućnost downloada polifonih melodija i administriranje telefonskog imenika putem PC-a).

Siemens je priču o telefonima započeo još prije stotinjak godina, od kad kontinuirano radi na razvoju i usavršavanju komunikacijske tehnologije koja je danas sastavni dio svakog doma. Prvi Siemensov bežični telefon proizveden je 80-tih godina

"Očekivanja koja korisnici imaju od telefona različiti su poput njihovih potreba, stoga smo pokušali zadovoljiti te potrebe kroz raznolike proizvode. Naši proizvodi podijeljeni su u nekoliko kategorija, pa tako imamo Gigasete A klase, C klase te S i SL klase. Gigaseti svaki za sebe imaju niz tehničkih mogućnosti i prednosti koje će vam olakšati telefoniranje te podići vaše dosadašnje navike telefoniranja na viši nivo"- istaknula je Maja Boroša, Marketing&PR Manager Siemens COM D. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi predstavljeni Gigaseti imaju nekoliko zajedničkih značajki a to su; hrvatski izbornik, polifone i obične melodije, brzo biranje, listu propuštenih poziva, svi imaju prikaz datuma i vremena, te prikaz napunjenosti baterije, nadzor prostorije, a posebno zanimljivo je da imaju mogućnost slanja sms poruka s telefona na telefon.

"Siemens je prvi bežični telefon predstavio još 1980. godine, kada su imali mali relativno mali doseg. Danas sa Gigasetima možete telefonirati čak 300 metara od bazne stanice. Gotovi svi posjeduju snažne baterije koje mogu izdržati do 15 sati govora, a izuzetno su lagani i jednostavni za upotrebu" -istaknula je M. Boroša. 

.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara