Siemensu nagrada za "Tehnološko vodstvo u 2005."

SIEMENS je primio jednu od uglednih nagrada Frost & Sullivan-a drugi put za redom. Nagrada u kategoriji "Tehnološko vodstvo u 2005." dodijeljena je Siemensu za portfelj inovativnih SIP proizvoda koji se odnose na poslovne klijente i na sva umrežena tržišta.

Godišnja nagrada Frost & Sullivan Tehnološko vodstvo dodijeljuje se tvrtkama koje svojim klijentima nude gotove proizvode, a tiču se inovativne tehnologije. Ove su godine u središtu bile tvrtke koje rade sa Session Internet Protocol (SIP).

Ovom nagradom posebno se ističe veliki doprinos Siemensa u razvoju novih rješenja za komunikaciju putem IP-a. Posebno je istaknut koncept Lifeworks@Com koji omogućuje jednostavan i efektivan pristup komunikacijama kroz različite mreže, domene i medije na visokoj razini sofisticiranosti. Siemens je također napredovao razvijajući različite segmente telekomunikacije u prvom redu sa multi-network SIP tehnologijom. Siemens je tako IP komunikaciju učinio djelotvornijom i ekonomičnijom, a samim time ujedno su usavršili komunikacijske strukture prema klijentima.

Frost & Sullivan su također istaknuli HiPath portfelj kao i uređaje optiPoint grupe za poslovne potrošače kao dodatni razlog za dobivenu nagradu. Rješenja koja uključuju komunikacijsku opremu i terminale kao što su npr. vodeći proizvodi na tržištu za komunikaciju u stvarnom vremenu 

HiPath 4000 i Hipath 8000, omogućuju korisnicima visok stupanj fleksibilnost i apliciranje kroz različite medije. HiPath uključuje Siemensov sveobuhvatni portfelj rješenja i usluga koji omogućuje kompanijama daljnji razvitak postojećih glasovnih infrastruktura i infrastruktura podataka, osigurava njihovu glavnu investiciju i primjenjuje drugu IP generaciju (2gIP). 2gIP aplikacija poboljšava procese u kompaniji i vodi ka ravnomjernom porastu produktivnosti za cijelu korporaciju. Zahvaljujući stalnom razvoju svojih proizvoda i softvera, Siemens je na vodećoj poziciji u IT svijetu što se tiče primjenjivanja komunikacije u stvarnom vremenu. Dodatne informacije o HiPath su dostupne na www.siemens.com/hipath

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara