Stočar iz Sinja u sat i pol silovao ženu pet puta?!

Stočar iz Sinja u sat i pol silovao ženu pet puta?!

Foto: Arhiva

POLICIJA je privela 50-godišnjeg stočara iz okolice Sinja. Dvadeset godina mlađa supruga optužila ga je za brutalno silovanje. Tvrdi da ju je u sat i pol silovao čak pet puta!

Tek se uzeli, već se rastaju

Unatoč ozbiljnoj optužbi, stočar je nakon ispitivanja na Državnom odvjetništvu pušten uz mjeru opreza. Ženi se ne smije približavati niti je kontaktirati. Kako doznajemo, trenutno je zbrinuta u kući suprugovog brata, a već je navodno i pokrenuta brakorazvodna parnica, premda se par uzeo prije niti pola godine. 

Ispočetka je loše krenulo. Žena, porijeklom s jednog srednjodalmatinskog otoka, tek je ušla u mladoženjinu kuću, da bi cijelo ljeto kao konobarica radila po obali. Čak je neko vrijeme za kruh zarađivala i u Trebinju.

Mladenka pobjegla na obalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni, inače, "stari momak", kako u Dalmaciji zovu sredovječne muškarce bez supruge, strašno se razočarao mladenkinim bijegom. Toliko je dugo bio sam, a draga mu je tako brzo izmakla zagrljaju. Pokušao ju je nagovoriti da se vrati, ali bez uspjeha.

Bavi se, inače, ovčarstvom, a dijalog mu očito nije jača strana. Žena ga je čak prijavila policiji za prijetnju nakon jednog, malo žešćeg poziva.

Nije pet, nego dva...

Sezona je završila, supruga se konačno vratila mužu na selo, no valjda tek da shvati kako ipak nisu jedno za drugo. Došla je i ta noć tijekom koje se dogodilo navodno silovanje. Žena tvrdi da ju je muž mrtav pijan napao. On, pak, kaže da nije pio i da mu je dala drage volje. I ne pet, nego samo dva puta...

Istina će se pokušati utvrditi istragom. Uzeti su svi mogući raspoloživi tragovi sa "mjesta zločina", tj. iz spavaće sobe. Od zajedničkog života vjerojatno neće biti ništa... Kad se u odnose upletu policija i državno odvjetništvo stvari su definitivno otišle predaleko...  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara