Todorić u novoj objavi ismijava Martinu Dalić

Todorić u novoj objavi ismijava Martinu Dalić

Foto: FaH/HRT

IVICA Todorić nastavlja s medijskom ofenzivom, pa je tako u drugom subotnjem postu ismijava Martinu Dalić.

>> Što to izvodi Ivica Todorić? "Očito se odlučio za agresivni povratak"


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Todorić se tako u drugom današnjem postu na svom "blogu" hvali podatkom da je njegova stranica ivicatodoric.hr zabilježila više od 180 tisuća ulazaka u 24 sata.

"Više od 180.000 ulazaka na web stranicu ivicatodoric.hr u samo 24 sata najbolji je pokazatelj interesa svih Vas za događaje vezane uz Agrokor. U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata za kvalitetne analize i zaključke. Činjenice koje ću iznijeti sve nadležne institucije Republike Hrvatske mogu lako provjeriti u samo nekoliko dana i doći do istine", stoji tako u najnovijoj objavi na Todorićevom webu.

"Za vrijeme kad Vas 180.000 čita ove retke, potpredsjednica Vlade se pita: Tko je uopće Ivica Todorić da bi ga Vlada komentirala?", zaključuje se u novom postu na ivicatodoric.hr, uz kojeg je priložena i čuvena video snimka potpredsjednice vlade Martine Dalić koja umire od smijeha dok govori o Lex Agrokoru, zakonom na čiju je primjenu pristao i sam Ivica Todorić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara