Tomašević o trojcu koji je spasio Bandića: Gradonačelnik ih je kupio

Tomašević o trojcu koji je spasio Bandića: Gradonačelnik ih je kupio
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MILANU BANDIĆU prošao je proračun za Grad Zagreb. Za je glasalo 26 zastupnika, a protiv 24.

Podsjetimo, svoje mišljenje promijenili su i digli ruku za Bandića Miroslav Polovanec (HSLS), Jozo Milićević (Nezavisna lista Zagreb) i Ilija Ćorić (HSS).

>> Ovo su ljudi koji su spasili Milana Bandića

Tomašević: "U dvije godine bavljenja politikom danas se najgore osjećam..."

Među onima koji su glasali protiv bio je i Tomislav Tomašević s liste Zagreb je naš!.

Tomašević se oglasio na Facebooku. Njegov status prenosimo u cijelosti.

"U dvije godine bavljenja politikom danas se najgore osjećam jer su Bandić i HDZ nakon tri uzastopne stanke i planova o tajnom glasanju uspjeli kupiti troje zastupnika oporbe (HSS-ov zastupnik iz Kluba SDP-a, zastupnik HSLS-a i zastupnik Nezavisne liste Švaljek/Zagreb) kako bi im prošao zagrebački proračun. Hrvatska politika je dotakla novo dno i evo još jednog primjera zašto se politika većini građana gadi. Apsolutno sam uvjeren da je došlo do političke trgovine ako ne i gorih stvari koje su u nadležnosti DORH-a.

Ovo je još jedan primjer da nema nove politike bez novih političkih aktera. Zagreb je naš i cijeli Lijevi blok su jedini potpuno novi politički akter u Gradskoj skupštini i mogu s ponosom reći da nitko iz gradske uprave nije ništa ni nudio nijednom od 4 zastupnika Lijevog bloka jer su znali da to nema smisla. Bandić je dobio ovu rundu kupovinom zastupnika, ali mi ćemo mu i dalje biti jaka oporba u Gradskoj skupštini i nikakva politička trgovina ga neće spasiti od suda građana na sljedećim izborima koji će biti prije ili kasnije!", napisao je Tomašević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara