U prometnoj nesreći jedan mladić poginuo, a dvojica teško ozlijeđena

U VEČERAŠNJOJ teškoj prometnoj nesreći na izlazu iz Karlovca smrtno je stradao Domagoj Beštek (1984.) iz Zagreba, rekao je istražni sudac.

Dvojica mladića, također Zagrepčani, koji su bili u istom automobilu zadobili su teške tjelesne ozljede, te su zadržani u karlovačkoj Općoj bolnici na liječenju, rečeno je u Hitnoj kirurškoj ambulanti.

Prometna se nesreća dogodila u 20 sati na izlazu iz Karlovca prema jugu, na državnoj cesti D1. Vozač osobnog automobila ZG-9283-AN izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na lijevu voznu traku te podletio pod kamion GS-772-T koji se kretao svojom stranom kolnika u smjeru Karlovca.
Promet je sat vremena bio u prekidu, a kasnije se prometovalo izmjeničnim propuštanjem jednim kolničkim trakom. Od 22,25 sati je promet normaliziran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo istodobno, oko 20 sati, na državnoj cesti D6 Jurovski Brod - Ribnik - Karlovac, u Gornjim Stativama sudarila su se četiri osobna automobila, što je prouzročilo teškoće u prometu do 21,17 sati, kad je promet normaliziran. Ozlijeđenih osoba u toj prometnoj nezgodi nije bilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara