I Vesna Pusić dobila prijetnju smrću zbog Praljka: "Zaklat ću te ko prase"

I Vesna Pusić dobila prijetnju smrću zbog Praljka: "Zaklat ću te ko prase"

Foto: FaH/Facebook

PRIJETNJE smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj šestorki dobila je još jedna članica GLAS-a, Vesna Pusić.

>> ZASTUPNIKU PRIJETNJA SMRĆU ZBOG PRALJKA "Imam točno 7 metaka, prvo ću ti ubiti ženu"


Podsjetimo, saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh jučer je, komentirajući samoubojstvo Slobodana Praljka, utvrdio kako je za njega neprihvatljivo da se u saboru održi minuta šutnje za osuđenog ratnog zločinca. Vesna Pusić je, pak, jučer ustvrdila kako je presuda hercegovačkoj šestorici, među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina.

Kad mu je rekla da je prijavljen policiji u Njemačkoj, okrenuo je ploču


Beus Richembergh je na svom Facebooku objavio sadržaj prijetnji koje je dobio, a potom je GLAS na Fejsu objavio prijetnje smrću koje je dobila Vesna Pusić.

"Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dodem u zagreb zaklat cu te ko prase", napisao je stanoviti Jerko Bajsic (koji na profilnoj slici ima osuđenog zločinca Praljka) u porukama Vesni Pusić. Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: "ajde tako i tako nisam u hrvatskoj izdajico. i znam da me neces prijaviti jer dobivas svaki dan tako nešto". Pusić mu je odgovorila da "policija radi i u Njemačkoj" i to "još bolje nego u Hrvatskoj", na što je Bajsic krenuo s ispričavanjem: "oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga molim vas oprostite".

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz prijetnje smrću, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: prijetnje smrću.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara