VIDEO Na Viru sada zapaljen transparent "Dragi gosti, čuvajte kosti"

VIDEO Na Viru sada zapaljen transparent "Dragi gosti, čuvajte kosti"
Foto: Čitateljica Indexa

NA Viru je prije dva dana osvanuo prijeteći transparent turistima koji su skinuli i zapalili zasad nepoznati počinitelji. Čitatelj koji nam je poslao snimku, sugerirao je da su transparent skinuli i zapalili Bad Blue Boysi. Zasad se nijedna navijačka skupina nije oglasila o transparentu.

Na transparentu je, osim prijetećeg sadržaja i ustaške simbolike, broj 19650 koji zapravo simbolizira zajedničko djelovanje Tornada i Torcide s obzirom na to da zadarski navijači imaju oznake 1965, a torcidaši 1950.

Sporni transparent nije bio jedini incident posljednjih dana na Viru. 

"Jučer se pojavio taj transparent na brodu, na virskoj rivi. Dan ranije je bio incident, jedan dečko je bio u Dinamovoj majici i do njega su došli torcidaši, rekli su mu da skine majicu i da neće biti problema ako je skine. Dečko, naravno, nije skinuo majicu i oni su ga krenuli juriti po molu. Dobio je par šamara, a prestali su kad je skinuo majicu i otišli", ispričala nam je čitateljica. 

Index je kontaktirao policiju vezano uz ove događaje. Rekli su kako zasad nemaju evidentirane te incidente, no kako će sve provjeriti te da će nas, u slučaju da bude policijskog postupanja, o tome obavijestiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara