VIDEO Žena u Vukomercu urlala s balkona i bacila bocu, policija je odvela

VIDEO Žena u Vukomercu urlala s balkona i bacila bocu, policija je odvela
Screenshot Index

POLICIJA je privela jednu ženu iz kuće romske obitelji ispred koje se pucalo u srijedu. Podsjetimo, ta je obitelj u sukobu s drugom, a jedni su na druge pucali iz kalašnjikova. 

Žena se prethodno naljutila na nekog prolaznika. Navodno joj je nešto dobacio. Vikala je na tu osobu dok su je druge žene pokušavale obuzdati.

Bacila bocu s balkona

Bacila je plastičnu bocu s balkona, a zatim je zapovjednik interventne policije rekao da joj stave lisice i da je odvedu.

Stigla je i hitna

U kuću je nakon toga došla i hitna pomoć.

Odveli su ženu u kolima hitne pomoći, a s njima se odvezla i policija. 

Pucnjava u Vukomercu

Podsjetimo, prekjučer je došlo do pucnjave između dviju romskih obitelji pred osnovnom školom u zagrebačkom Vukomercu. Obračun kalašnjikovima dogodio se u neposrednoj blizini škole, i to oko 19 sati, u vrijeme dok su u njoj još bila djeca. 

"12. rujna oko 19 sati, na Peščenici u Porečkoj ulici, nekoliko se osoba u osobnim automobilima Porsche Cayenne i Renault Scenic dovezlo do obiteljske kuće te su nakon kraćeg verbalnog sukoba zapucali iz vatrenog oružja prema kući.

Djecu će u školu pratiti interventna policija

Potom je iz kuće zapucano prema osobnim automobilima. U događaju je oštećena kuća i sedam osobnih automobila, a dojava o ozlijeđenim osobama zasad nije bilo.

U službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom dovedeno je 19 osoba te se nastavlja istraživanje u cilju utvrđivanja eventualnih drugih kaznenih djela", izvijestili su iz policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara