Pogledajte kako su radnici nalijepili ime modela na novi automobil

Foto: Jeep

SVI se još dobro sjećamo legende o natpisu "Kakva plata takva vrata“.

Probleme s kvalitetom izgleda imaju i u Jeepu, i to na proizvodnji njihovog najprestižnijeg modela.

U Jeepu su radnici navikli na duga imena modela, a u pozicioniranju oznaka redovito se koriste šablonama. Ipak, novi Wagoneer je očito veliki problem, pa se tako događaju i situacije kao na fotografiji u nastavku. 

 

Sve je krenulo u najboljem redu, a onda je radnik izgubio kontrolu i zalijepio slova s velikim odstupanjem od zadane horizontalne ravnine. Jalopnik doznaje kako je automobil snimljen u Stellantisovoj tvornici Warren Truck i to pri zadnjoj kontroli pred isporuku. 

Američki medij se obratio proizvođaču za objašnjenje, a iz tvornice su priznali probleme. "U početku, pri lansiranju Wagoneera, Warren Truck je imao problema s poravnanjem oznaka", priznaju iz Jeepa i nastavljaju: "Svi problemi su ispravljeni prije nego što je prvi primjerak napustio tvornicu, uključujući i na ovom s fotografije.“ 

U Jeepu su odlučili unaprijediti šablonu te dodatno strojno provjeravati poziciju oznaka. Ističu kako tvornica provodi veliku brigu po pitanju kvalitete te kako svako vozilo po izlasku iz tvornice predstavlja premium kvalitetu brenda. 

Pročitajte više