VIDEO Nepokretna djevojka ostala devet dana zarobljena u autu koji je odveo pauk

Screenshot: YouTube

NEVJEROJATNA priča dolazi nam iz Amerike.

Bizarna priča koja će malo koga ostaviti ravnodušnim dogodila se u Kentu u državi Washington, a na sreću je imala sretan završetak. 

Nakon što je sestra prijavila nestanak nepokretne žene 14. veljače policija se dala u potragu. Utvrđeno je da je zadnji put viđena 5. veljače sa svojom 45-godišnjom majkom. Policija ju je pronašla nakon što je čak devet dana bila zarobljena u vozilu.

Pokrenuta je istraga te je utvrđeno kako je došlo do ovog nemilog događaja. Naime, majka je parkirala svoje vozilo na benzinskoj pumpi, ostavila kćer u autu i jednostavno otišla. Automobil je ostao stajati, a potom je osoblje benzinske postaje kontaktiralo vučnu službu koja je vozilo odvela na deponij.

Nesretnu djevojku nitko nije vidio jer je bila na stražnjem sjedalu pokrivena odjećom pa je nesretnica iduće dane provela u hladnoći na stražnjem sjedalu Cadillaca. Bonafacio Pauza iz Skyway Towinga je za postaju KING5 rekao da je "uobičajeno da se odvode vozila bez ulaska u njih". U ovom slučaju navodno je vozač šlepera pogledao kroz stakla, ali od gomile odjeće i stvari nije vidio djevojku.

Pronašavši ju potpuno iscrpljenu i pothlađenu, ekipa hitne pomoći joj je pružila prvu pomoć i potom ju odvela u obližnju bolnicu. Sreća u nesreći je da je žrtva pronađena na vrijeme. Policija je objavila kako se trenutno provodi istraga te nastoji utvrditi je li kći bila zanemarivana u obitelji, kao i je li majka namjerno „zaboravila“ na nju i ostavila je u automobilu.

Pročitajte više