Na Netflix stiže španjolska horor serija The Girl in the Mirror, objavljena najava

Screenshot: YouTube

OBJAVLJENA je najava za nadolazeću španjolsku horor seriju The Girl in the Mirror, koju je kreirao, napisao i režirao Sergio G. Sánchez. Produkcijska kuća je Sospecha Films, koja je radila na španjolskoj hit seriji The Innocent. Serija će biti dostupna na Netflixu od 19. kolovoza.

"Nakon što je preživjela nesreću autobusa u kojoj je poginula većina njezinih kolega iz razreda, Alma se budi bez sjećanja na incident i svoju prošlost. Njezini roditelji izgledaju kao stranci, a njezin dom je mjesto puno tajni i misterija. Sve je veća sumnja da svi oko nje lažu, pokušavajući je pretvoriti u nekog drugog. Zarobljena u svijetu za koji ne osjeća da je njezin, mora razotkriti događaje koji su doveli do nesreće prije nego što njezin pravi identitet zauvijek nestane", glasi sinopsis serije na IMDb-ju. 

 

Glavnu ulogu u seriji ima Mireia Oriol, koja je ranije glumila u horor trileru The Pack te u znanstveno-fantastičnoj seriji Amo. Uloge u seriji dobili su još Pol Monen, Milena Smit, Elena Irureta te Mario Tardon.

Ispod najave objavljene na YouTube kanalu Netflixa nižu se komentari korisnika ove streaming platforme.

"Sergio me uvijek iznenadi. Radujem se ovome, vjerujem da će u seriji biti puno obrata", "Ovo izgleda odlično, jedva čekam", "Naježila sam se od jedne scene", "Netflix divlja s novim serijama", pišu u komentarima.

Pročitajte više