Al Pacino i Katie Holmes zvijezde su novog trilera, snimanje počinje na zimu

Foto: EPA

Katie Holmes, Toby Kebbell i oskarovac Al Pacino pridružili su se glumačkoj postavi trilera Captivated, koji je International Film Trust (IFT) lansirao u prodaju u Cannesu.

Film se fokusira na kalabrijskog mafijaškog bossa Saverija Mammolitija, koji otme unuka jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Jeana Paula Gettyja, te ugrozi cijelu svoju organizaciju kada se zaljubi u žrtvinu majku Abigail Harris tijekom napornih pregovora o otkupnini.

Producenti filma su Michael Benaroya, Michael Mammoliti i Manasvi Mamgai. Početak snimanja planiran je za zimu 2025., a set će se nalaziti u Italiji. Toby Kebbell utjelovit će Saverija Mammolitija u mlađim danima, a u sadašnjosti će ga glumiti Al Pacino. Katie Holmes pripala je uloga Abigail Harris.

Michael Mammoliti je nećak Saverija Mammolitija, jednog od glavnih otmičara. Već godinama radi na ovom projektu. Naime, događaji i motivi oko otmice iz 1973. bili su secirani i osporavani tijekom desetljeća. Mammolitijevo sjećanje je da je njegov ujak počeo gajiti ljubavne osjećaje prema majci svoje žrtve Abigail Harris.

"Captivated ima sve sastojke sjajnog filma: fantastičan scenarij, zvjezdanu glumačku postavu i vizionarskog redatelja", rekao je osnivač IFT-a Michael Benaroya.

Mammoliti je dodao: "Naš je cilj dati glas osobi koja ga nije imala više od 50 godina i ispričati stranu ove priče koju nitko ne zna."

Pročitajte više