30. dan izazova: U 30 dana do savršene guze!


Čestitamo!

ZA POČETAK čestitamo vama, a potom i vašoj guzi što ste uspjeli odraditi ovaj izazov gotovo do kraja, a uopće ne sumnjamo kako ćete i današnji zadatak, koji donosi 30. dan izazova, uspješno izvršiti.
 
Zadatak koji uključuje 30. dan izazova

Zadatak koji uključuje posljednji dan izazova za savršenu guzu nikako ne smijete shvatiti olako.

Ovaj zadatak odnosi se na osvješćivanje vaše dosljednosti i ciljeva koje ste si postavili. Nadalje, ovaj zadatak se odnosi na postizanje osjećaja samozadovoljstva i ponosa koji biste trebali osjećati nakon što ste uspješno dovršili ono što ste započeli. 
 
Današnji zadatak je da prošetate vašu guzu!

Pokažite je u najboljem mogućem izdanju, međutim ne sa ciljem da se ona svidi drugima, već vama samima te da vas potakne na osjećaj zadovoljstva rezultatom za koji ste se bili spremni potruditi.

Prilikom ove šetnje razmislite koliko još mogućnosti napretka stoji pred vama te koliko ste zapravo uporni i dosljedni u ostvarivanju postavljenih ciljeva. 
 
Što učiniti ako ste tužni iz razloga što je kraj izazova?

Ukoliko se kod vas pojavio osjećaj tuge ili nelagode iz razloga što s današnjim danom je izazov završen postigli ste i više od primarnog cilja izazova, postigli ste određenu naviku treniranja.

Nadalje, ono što ste postigli, a još je bitnije od same navike, je činjenica kako ste uspjeli osjetiti stvarne potrebe vašeg organizma.

Sada vam ne preostaje drugo nego prihvatiti činjenicu kako ste se "zarazili" treningom i kako je pred vama kvalitetan fitness način života. 
 
Neka vam potrebe vašeg tijela budu vodič kroz daljnji život. 
 
Za kraj vam iskreno zahvaljujemo što ste prihvatili ovaj izazov i od sveg srca se nadamo kako ste zadovoljni postignutim efektima treninga te kako ste, zahvaljujući činjenici što ste uspješno izvršili ovaj izazov, spremni na životni izazov, a koji se odnosi na nastavak fitness načina življenja. 
 

 

Pročitajte više