55-godišnji model hvali se figurom u toplesu, ljudi ne vjeruju da ima toliko godina

SUPERMODEL Paulina Porizkova još je jednom pokazala da su godine samo broj. Pozirala je u toplesu i otkrila mišićav trbuh koji je za mnoge u njenim godinama nedostižan san. Rukama je pokrila grudi, spustila bijele gaćice ispod pupka i dokazala da se ima čime pohvaliti. 

Nasmijala se u kameru i onima koji je kritiziraju poručila da "odu ako im se ne sviđa".

"Moj Instagram je moj dom. Ovdje otvaram dušu, ponekad i ostalo. Moja vrata su uvijek otvorena, bilo da sam kod kuće ili ne. Svi ste dobrodošli. Neki će možda ući jer su moji prijatelji ili suradnici. Neki bi to željeli biti. Neki su samo znatiželjni. Neki dolaze jer imaju određena očekivanja, a kada ih ne nađu, vrijeđaju domaćina. Ovo je moja kuća. Ako vam se ne sviđa, napustite je", napisala je uz veselu fotografiju koja je nastala tijekom odmora na Kostariki prije pandemije koronavirusa.

Skupila je preko 25 tisuća lajkova, a mnogi su joj dali podršku, no i komentirali njenu liniju koju je teško ne pohvaliti.

"Mogu samo sanjati da ću ovako izgledati u tvojim godinama", "Predivna izvana i iznutra", "Moram doznati što radiš da bih imala takav trbuh", poručili su neki.

Porizkova je nedavno proslavila 55. rođendan, a nikad nije skrivala da je u mladosti vodila nezdrav život. Počela je vježbati tek kad je navršila 40. Prije toga je, prema vlastitom priznanju za časopis Elle, "pušila i slabo se hranila kako bih zadržala vitku liniju". 

"Tek sam u showu Dancing with the Stars shvatila koliko tjelovježba mijenja tijelo. Nisam znala ništa o mišićima, ali sam uvidjela da se mijenjaju nabolje", rekla je u intervjuu za taj časopis.

Danas pleše i vježba pilates. Voli sve osim trčanja.
 

Pročitajte više