Dijetne tajne poznatih cura

Foto: Harper's Bazaar

KAKO slavne glumice i pjevačice održavaju fit formu? Saznali smo sve njihove dijetne tajne koje im pomažu da uvijek izgledaju besprijekorno. 
 
Imaš li klince, nemoj im zabraniti slatkiše, već ih zamijeni zdravijim verzijama, baš poput Gwyneth Paltrow. Kad njena djeca požele nešto slatko, ona pripremi brodiće od celera punjene kremastim sirom bez masnoća i grožđicama. U hladnjaku uvijek ima zaleđeno grožđe, a često priprema i smoothie od jagode.
 
 
Jennifer Lopez se, baš poput Beyonce, odlučila na vegansku dijetu. J. Lo je uspjela izgubiti 4 i pol kilograma, a moramo se složiti da izgleda bolje nego ikad! 
 
Kate Hudson se dugo borila s viškom kilograma nakon poroda, no riješila ih se uz pametan plan prehrane koji uključuje puno sushija i organske hrane.
 
Laura Prepon, poznatija kao Donna iz hit serije "Lude 70-e", priznala je kako je uvijek provodila drastične dijete, te tako uništila metabolizam. Jednom prilikom je isprobala hCG dijetu u kojoj se injekcijom ubrizgava hormon koji se nalazi u urinu trudne žene! 
 
Kim Kardashian se za vjenčanje pripremala Atkinsovom dijetom. Nakon samo nekoliko mjeseci izgubila je oko 20 kilograma.
 
Zgodna Rihanna drži se dijete 5 faktora - 5 dana tjedno radi 5 kružnih treninga (svaka vježba radi se 5 minuta, ukupno 25) i jede 5 malih, zdravih obroka na dan (3 glavna jela i 2 međuobroka) 

Pročitajte više