Bodibilderica ima 61 godinu, šestero unučadi i izgled na kojem joj svi zavide

Foto: Facebook

LYNDA Jager iz Kanade ljubav prema natjecanju u bodybuildingu otkrila je tek u 51. godini. Ipak, u teretanu je krenula u svojim 30-ima, a oduvijek se borila sa sramežljivošću te joj je tek bodybuilding pomogao da izgradi samopouzdanje.

Sada je već gotovo naviknula da njezin izgled, isklesano tijelo i trbušni mišići privlače pažnju te brojne komentare, i to većinom od muškarac. Ipak, njenom 55-godišnjem suprugu to ne smeta. Za njega se udala prošle godine i svjesna je da on potpuno vjeruje u njihovu ljubav.

Danas joj mnogi ne vjeruju da ima 61 godinu, ali i čak šestero unučadi. Osim toga,  u posljednjih 10 godina postala je petostruka prvakinja u bodybuildingu.

"Prvi put kad sam stupila na pozornicu, mislila sam da ću se onesvijestiti i zamalo se to i dogodilo. Djevojka iza mene zapravo me morala malo gurnuti da bih mogla zakoračiti na pozornicu. Nakon što je prvo natjecanje završilo, jedva sam čekala da to ponovim jer mi je dalo samopouzdanje", priznala je.

Kako kaže, većina komentara na račun njenog izgleda je pozitivna, ali ima i onih kojima se ne sviđa. Štoviše, na početku je i sama skrivala svoje mišiće kako je drugi ne bi osuđivali, ali danas prihvaća samu sebe upravo takvu kakva je.

Također, svjesna je da svojim izgledom ponekad plaši čak i muškarce.

"Želim s drugima podijeliti svoje fitness iskustvo i znanje. Želim da ljudi znaju je moguće voditi zdrav život, ograničavajući prehranu i bez droge. Nadam se da ću potaknuti druge da siđu s kauča i s telefona i krenu", zaključila je.

Pročitajte više