Bodybuilder se podvrgnuo dijeti Viktorijinih anđelica

Foto: Youtube screenshot

ŽELJNI ste promjene? Zašto ne biste probali jesti i trenirati poput Viktorijinih anđelica jedan dan? Upravo to je napravio YouTuber koji stoji iza kanala MattDoesFitness i zaključio je da je prilično zabavno.

Za početak, evo kako izgleda prehrana Viktorijinih anđelica.

Prvo ujutro popiju jabučni ocat. 

Doručak: pola avokada i pola grejpa posipanog cimetom. Alternativa su zeleni smoothie ili omlet od bjelanjaka sa špinatom i puretinom.

Ručak: zelena salata s povrćem i proteinima.

Poslijepodnevna užina: šaka orašastih plodova ili bobičastog voća.

Večera: ugljikohidrati iz integralne riže, batata ili kvinoje uz proteine (meso ili ribu) te povrće kuhano na pari.

Matt se jedan dan odlučio hraniti prema predloženom meniju. 

“Riješio sam misterij zašto jabučni ocat pomaže pri mršavljenju. Doslovno vam je zlo kad ga popijete”, rekao je.

Postoje znanstveni dokazi koji idu u prilog tvrdnji da jabučni ocat može pridonijeti mršavljenju. On održava razinu šećera u krvi stabilnom i prevenira glad između obroka. Međutim, postoje i neke nuspojave, kao što su slabljenje zubi i kostiju.

Matt nije fan avokada bez ičega. Uvjeren je da mu je mjesto u tostu ili sendviču, ali priznaje da grejp ima odličan okus zbog cimeta. Ugodno ga je iznenadio i zeleni smoothie. 

Nakon doručka pokušao je odraditi trening dostojan prave Viktorijine anđelice, ali je ubrzo shvatio da nije dovoljno fleksibilan zbog mišića da bi ga dovršio.

“Kad smanjite udio ugljikohidrata u prehrani, gubite i mišiće, ali i kilograme. Vjerujem da je zato ovakav ručak idealan za manekenke”, kazao je tijekom ručka koji ga nije previše zasitio.

Na kraju dana pojeo je kvinoju, losos, brokulu, špinat i mrkvu te se konačno osjećao sito, ali je i zaključio da će brzo ponovno ogladnjeti. 

“Što se sastojaka tiče, ovo je prilično zdrava prehrana, ali nije održiva za moj životni stil. Nije čarobna. Ako smanjite udio kalorija koje konzumirate, gubite kilograme i mast, ali i mišiće”, zaključio je.

Pročitajte više