Channing Tatum kaže da je potpuno nova osoba nakon što je izgubio višak kilograma

AKO ste se tijekom pandemije udebljali nekoliko kilograma, niste jedini. Ustvari, čak su se i neke slavne zvijezde našle u sličnom problemu, uključujući Channinga Tatuma.

U intervjuu u emisiji The Tonight Show Tatum je voditelju Jimmyju Fallonu priznao da se značajno udebljao tijekom pandemije. 

Nakon što je produkcija filmova i TV emisija ugašena u prvim mjesecima pandemije, Tatum je zanemario svoj uobičajen način prehrane, a to je rezultiralo s dodatnih "lijepih 5 kilograma". Priznao je kako je prvih tjedana uživao u prekomjernoj konzumaciji piva, ali je ubrzo shvatio da to baš i nije pametno.

Nakon što je shvatio koliko je dobio na težini, Tatum se odlučio vratiti svojoj fitness rutini i to uz pomoć prijatelja.

"Počeli smo trenirati svaki dan i bilo je sjajno. Iz svega sam izašao kao potpuno nova osoba", rekao je glumac.

No, jasno je kako Tatum već ima poprilično iskustva s transformacijama.

Kad se pripremao za ulogu u filmu Magic Mike XXL, imao je samo 10 tjedana da transformira svoje tijelo. Da bi ga brzo doveo u odličnu formu, njegov trener Arin Babaian ga je prisilio da "jede po cijeli dan", prenosi Eat This, Not That.

"Želio sam da Channing jede svaka dva sata kako bi svom tijelu dao sve osnovne hranjive sastojke potrebne za poticanje treninga, sagorijevanje masti i izgradnju mišića", rekao je Babaian.

Babaian kaže da je glumac obično jeo obroke bogate proteinima koji su se sastojali od jaja, piletine, puretine ili odreska s povrćem, uz smoothie na bazi povrća s "vrlo malo voća".

Uz to, morao je veći dio dana provoditi vježbajući. Jutra je započinjao dugim vožnjama na biciklu, a potom bi uslijedili treninzi u bazenu, trbušnjaci, sklekovi i slične vježbe. Kasnije tijekom dana bi se posvetili vježbama s utezima usmjerenima na jedan dio tijela, poput prsa, leđa ili nogu, nakon čega je uslijedio kondicijski trening.

"Ključna stvar bila je osigurati da niti jedan trening ne bude potpuno isti", otkrio je Babaian.

Pročitajte više