Dijetni trikovi poznatih cura: Kako doći do željene težine bez puno muke

Foto: Vogue
 
KAKO slavne cure održavaju guzu čvrstom, a trbuh ravnim? Rihanna, Beyonce i Sharon stone otkrile su svoje male fit tajne! 
 
Kate Hudson
 
Kate zna kako pametno jesti. Njena prehrana uključuje puno sushija i organske hrane. 
 
Meryl Streep
 
Legendarna je glumica za ulogu u filmu "Vrag nosi Pradu" trebala izgubiti nekoliko kilograma kako bi stala u svu onu high-fashion odjeću. Njena tajna? "Makni bocu vina od sebe nakon prve čaše. To je ono što sam ja napravila za Pradu."
 
Rihanna
 
"Sve se svodi na to da pokušaš jesti zdravo i provoditi vrijeme u teretani jer se tako osjećaš bolje. Ako fitness gledaš tako, a ne kao da pokušavaš smršaviti, bit će puno jednostavnije ostvariti sve ciljeve!", izjavila je lijepa pjevačica. Njena dijeta uključuje povrće, bjelanjke i voće koje gricka kad god ogladni. Izbjegava ugljikohidrate i pije jako puno vode.
 
Demi Moore
 
Žene u četrdesetima radi pada estrogena imaju povećanu želju za ugljikohidratima i mastima. No, želja za slatkišima javlja se uvijek! Demi Moore ima omiljenu grickalicu za takve trenutke - kriške jabuke s maslacem od kikirikija. Takva poslastica zasitit će te bez da naruši dijetu.
 
Beyonce
 
Svi znamo da voda umanjuje apetit, no to je ujedno i vrlo dosadno rješenje. Budi poput Beyonce i odluči se za lagane pileće i povrtne juhe.
 
Sharon Stone
 
Žena koja izgleda savršeno u pedesetima stalno gricka suhe šljive koje su poznate kao pravi eliksir mladosti zbog velike količine vitamina E koji briše bore, te su odlične za probavu pa se tako bore protiv nadutosti.

 

Pročitajte više