Ella Dvornik uočila fantastičan učinak ketogene dijete nakon samo četiri dana

Foto: Instagram

ELLA Dvornik i njen suprug Charles Pearce nisu mogli odoljeti planetarno popularnoj ketogenoj dijeti. Naime, nakon što je njena mama Danijela Dvornik zahvaljujući kombinaciji redovite tjelovježbe i ketogene dijete dovela tijelo u formu, i sam Pearce je odlučio promijeniti životne navike

Međutim, čini se da mu izbacivanje mesa iz prehrane nije donijelo očekivan rezultat pa je sada se sada sa suprugom podvrgnuo ketogenoj dijeti.

“4. dan keto. I Charles i ja 2 kile dole”, napisala je na Instagramu pa kasnije otkrila da je nakon dva sata i 43 minute rolanja potrošila 801 kaloriju.

Iako Elli nije cilj izgubiti kilograme, upravo se to prvo dogodilo pa ostaje za vidjeti hoće li i dalje nastaviti prakticirati ovu dijetu koja se temelji na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu masti.

Ketogenoj dijeti koja ima brojne pobornike se pripisuju brojne nuspojave poput opadanja kose, glavobolje, lošeg zadaha, slabosti i umora, grčeva u mišićima, zatvora i osipa na koži, Ella je, srećom, uočila samo da ide spavati kasnije nego inače

Pročitajte više