Filmski snagator postao vegan pa zaključio kako je sada bolji u krevetu

ŠVEDSKI glumac Dolph Lundgren se odlučio promijeniti prehranu nakon što je pogledao dokumentarni film o kojem svi pričaju, "The Game Changers".

Riječ je o filmu koji je producirao James Cameron, a koji tvrdi da konzumiranje bilo kakvih životinjskih proizvoda, uključujući meso, ribu, jaja i mliječne proizvode, može smetati fizičkim predispozicijama za sport, ostaviti posljedice po vaše srce, oslabiti seksualnu funkciju i dovesti do prerane smrti. Upravo zato što "The Game Changers" iznosi samo jednu stranu činjenica, često iz kontroverznih izvora, te izvodi velike zaključke iz malih studija, našao se na udaru kritika. Tako smo nedavno pisali i o tri stvari u kojima je ovaj dokumentarac u krivu te jednoj u kojoj je u pravu.

Kako je Lundgren otkrio gostujući u emisiji Good Morning Britain, za ovaj dokumentarac je saznao preko prijatelja Arnolda Schwarzeneggera.

"Pogledao sam ga i zaključio sam da ću probati", objasnio je voditeljima Piersu Morganu i Susanni Reid kako se odlučio prebaciti na vegansku prehranu.

Oni su mu spomenuli da su pronašli podatak koji tvrdi da takva prehrana poboljšava seksualni život te ga upitali je li i sam primijetio promjene na tom polju.

"Pa, već je bio sasvim dobar. Sada se poboljšao za 50 posto", našalio se glumac te dodao kako je on rođeni ljubavnik.

Iako se možda šalio po pitanju intimnog života, tvrdi da od kad se prebacio na vegansku prehranu, ima puno više energije, piše Men's Health.
 

Pročitajte više