Glumica objavila fotku uvučenog trbuha: “Organe sam gurnula do kralježnice”

Foto: Instagram

PRELISTAVAJUĆI stare fotografije, holivudska glumica Katherine Heigl naišla je na jednu koju je odlučila podijeliti sa svojim fanovima. Na njoj pozira uz bazen uvučenog trbuha u kupaćem kostimu.

“Ova fotka mi se pojavila u uspomenama od prošle godine i moram jednu važnu stvar otkriti. Toliko sam snažno uvukla trbuh da sam vjerojatno organe gurnula do kralježnice”, našalila se.

Riječ je o fotografiji s odmora 2018. godine koja je Heigl poslužila kao motivacija da se riješi kilograma nakupljenih u trudnoći. Naime, prije dvije godine rodila je sina Joshuu Bishopa, a prije toga je sa suprugom Johnom Kelleyem usvojila dvije djevojčice. U trudnoći se udebljala 23 kilograma.

“Nadala sam se da ću, poput svoje mame, dobiti samo 12 do 15 kilograma, ali to nije bilo moguće. Unatoč dijeti koju sam prakticirala zbog gestacijskog dijabetesa i planinarenjima na koja sam išla pet puta tjedno, kilogrami su se gomilali. U jednom trenutku, kad sam bila trudna oko četiri mjeseca, jednostavno sam odustala i pokušala poštivati vlastito tijelo i vjerovati svojim instinktima”, napisala je na blogu.

14 mjeseci nakon rođenja sina objavila je tri fotografije kojima je pokazala napredak u mršavljenju.

“Idem na odmor, počinjem snimati novi film u travnju i imam potrebu biti u formi, snažna i seksi, a to me tjera prema naprijed posljednja dva mjeseca i nadam se da ću napokon izgubiti sve kilograme nakupljene u trudnoći te pronaći trbušne mišiće koji se kriju ispod trbuščića”, poručila je tada.

Slijedila je program Body Bikini Guide poznate fitness influencerice Kayle Itsines.

“Neću lagati, vježbe su stvarno izazovne, ali napredak koji sam uočila u samo pet tjedana me motivirao i inspirirao da nastavim dalje”, rekla je Heigl kojoj su s vremenom prioriteti postali snaga, kondicija i cjelokupno zdravlje tijela.

Pročitajte više