Influencerica usporedila izgled prije 7 godina i danas: Dižite utege i jedite

DA kilogrami ponekad nisu mjerilo uspjeha, dokazuje fitness influencerica Krissy Cela, koja se na Instagramu otvorila o svojoj transformaciji. Ova djevojka je prije sedam godina imala manje od 50 kilograma, dok danas ima 62.

“Gledanje ovih fotografija me oduševljava”, napisala je na Instagramu.

Njezino tijelo se tijekom godina promijenilo do neprepoznatljivosti. Nakon što je počela pravilno trenirati i pomno paziti na prehranu, izgradila je mišiće.

“Možda ne razumijete da djevojka s lijeve strane nije bila ok. Previše sam trenirala i premalo jela”, dodala je.

A onda je počela učiti o zdravim strategijama fitnessa. Iako je u to vrijeme cilj bio biti što mršaviji, ona je shvatila da je to prolazan trend.

“Prvo sam morala izgledati mršavo, onda su postale in obline. Društvo se prema ženskom tijelu odnosi kao prema trendovima na modnom tržištu. Ovdje sam kako bih inspirirala što više žena. Dižite utege, jedite i budite dosljedne”, zaključila je te porukom oduševila mnoge i skupila 30 tisuća lajkova.

“Rast je najbolji osjećaj”, “Trendovi dolaze i prolaze, ali trebamo znati da naše zdravlje nije trend”, “Nadam se da ti nitko neće reći da si prije izgledala bolje jer to stvarno nije istina”, pisali su neki u odjeljku za komentare.

Pročitajte više