Izgubila je 150 kilograma, ali nije očekivala da će joj se ovo dogoditi

Foto: Instagram

KAD je prije dvije godine krenula na dijetu, Brittany May je znala da će imati problema s viškom kože nakon što smršavi. Danas je lakša 150 kilograma, ali nije bila spremna na bol koju će joj uzrokovati teška koža.

“Nitko ne govori o tome koliku bol može izazvati višak kože, kao i neugodnosti i ograničenja koja s tim dolaze. Imam kilograme i kilograme kože koja visi sa svih dijelova mog tijela i zbog nje sam nestabilna i osjećam bol u vratu, leđima i ramenima”, izjavila je May za časopis Health.

Mnogi su joj savjetovali da se odvaži na operaciju uklanjanja viška kože, ali takav zahvat je skup, a moguće su i brojne komplikacije.

“Mislila sam da ću imati višak kože, ali nisam znala da se zbog toga neću moći kretati”, pojasnila je i dodala kako žali kako nije štedjela novac s kojim bi si danas mogla priuštiti operativni zahvat koji bi riješio njen problem.

“Neke vježbe ne mogu izvoditi u teretani, ali ipak mogu sjesti u automobil i dovesti se do željene lokacije”, kaže.

Koristi brojne preparate kojima ublažava iritaciju i prevenira suhoću kože, a nosi i uže hlače i majice koje joj sve drže na mjestu.

Svoje iskustvo podijelila je i na Instagramu kako bi upozorila da višak kože nije nešto čega se treba sramiti. Ako ništa drugo, kaže, to je podsjetnik na puno truda koji ste uložili u bolju verziju sebe kojom se danas ponosite.

Pročitajte više