Jessica Simpson gubitak 45 kilograma pripisuje strpljenju: Trebalo je 3 godine

TRI trudnoće ostavile su trag na liniji Jessice Simpson, ali upornost i trud doveli su je na staro. 41-godišnja glumica i pjevačica skinula je 45 kilograma.

"Pa, trebalo je tri godine. Vjerujem u postavljanje malih ciljeva. To mi je pomoglo da ostvarim glavne", rekla je tijekom gostovanja u showu The Real.

Iako joj nošenje bikinija bez srama nije bio glavni cilj, priznaje da se osjeća kao da je taj trenutak vrijedno proslaviti. 

"Odlučila sam se fotografirati u kupaćem kostimu jer sam bila ponosna na sebe. Ostvarila sam ono što se doimalo kao nemoguće", pojasnila je. 

Simpson je uspješno gubila kilograme nakon svake trudnoće.

"Jako se udebljam u trudnoći. Slavim je, ali ova posljednja je bila stvarno teška. Ne znam je li to zbog godina ili hormona", dodaje.

Jessicin trener Harley Pasternak prethodno je otkrio kako je ona postigla svoje kondicijske ciljeve. Slijedila je Pasternakov plan prehrane za resetiranje tijela, koji je uključivao tri obroka dnevno (uz međuobroke) bogata proteinima, vlaknima i mastima. Također, ona ne pije alkohol.

Dnevno je pravila oko 14 tisuća koraka, a tri puta tjedno je odrađivala i treninge. Prema Pasternaku, ti treninzi su uključivali pet do deset minuta kardio zagrijavanja te 20 do 30 minuta treninga otpora i fleksibilnosti, nakon čega je slijedilo pet do 10 minuta kardio hlađenja. Osim toga, posvetila se i vožnji bicikla, kao i prakticiranju joge. 

Pročitajte više